Exante | Vacature: Projectleider mobiliteit - Exante

Vacature: Projectleider mobiliteit

Wat ga je doen?

Je verzorgt de voorbereiding, planning en uitvoering van onze projecten. Dit zijn projecten die resulteren in adviezen en ontwerpen voor een bereikbare, gezonde, verkeersveilige en aantrekkelijke openbare ruimte.

Voor onze opdrachtgevers ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de kwaliteit van de projecten. Je expertise zet je in voor inhoudelijk advies en aansturing van projectteamleden.

Ook denk je samen met het management na over trends, te behalen doelstellingen en tactische- en operationele aspecten van de bedrijfsvoering.

Waar ga je werken?

Exante laat mobiliteit gebalanceerd landen in stedelijk ontwerp. Onze praktische plannen zijn niet dichtgetimmerd met richtlijnen maar geven ruimte voor vernieuwing. Zo ontwerpen wij de openbare ruimte. Verder werken wij aan onderzoeken die leiden tot ruimtelijke en verkeerskundige kaders voor toekomstige planvorming. Daarbij lopen wij voorop in het benutten van presentatietechnieken en beschikbare informatievoorzieningen.

Wat heb je in je mars?

Je bent ondernemend, resultaat gericht en in staat om het werk goed te organiseren. Daarnaast ben je klantgericht en communicatief en sociaal vaardig. Het realiseren van projecten doe je graag samen met het team.

Verder beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau en een afgeronde relevante Hbo-opleiding;
• minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een commerciële omgeving;
• Je hebt oog voor de maatschappelijk en bestuurlijke impact van projecten;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Is je cv nog niet helemaal passend, maar heb je aantoonbare werkervaring en affiniteit met mobiliteit of stedelijke inrichting? Geef dan in je reactie aan waarom we jou alsnog moeten uitnodigen.

Wat is ons aanbod?

Met een klein team van zes collega’s werken aan grote projecten die er toe doen. Maar samen doen we meer dan alleen werken. Je wordt in een hecht team opgenomen waar gezelligheid en plezier ook belangrijk wordt gevonden.

Verder bieden we je:

• een uitdagende functie voor 32-40 uur bij een bureau met aandacht maatschappelijk verantwoord ondernemen;

• alle kansen om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;

• ruimte om jouw optimale balans te vinden in werk en privé, met alle faciliteren om te werken waar en wanneer jij wilt;

• direct een vast contract;

• kantoor in hartje Den Bosch, op loopafstand van het NS-station.

Direct solliciteren of meer informatie?

Solliciteer door een motivatiebrief en je cv te mailen naar roel.koenraad@exante.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Roel Koenraad. Hij is telefonisch bereikbaar op 085- 4846802 of per mail via roel.koenraad@exante.nl.