Exante | Collega | verkeersplanoloog & projectleider - Exante
Hans van Rijen

Collega | verkeersplanoloog & projectleider

Vandaag laten we jullie kennis maken met onze verkeersplanoloog en projectleider Hans van Rijen

Nu hoor ik u denken: maar Hans is toch geen onbekende? En dat klopt! Hans werkte tot februari dit jaar al bijna 13 jaar voor Exante. Maar hij is terug! Voordat hij in 2008 bij ons begon, had hij al 12 jaar ervaring, bij lokale overheden en adviesbureaus. Bij Exante ontwikkelde hij zich verder tot een ervaren adviseur verkeer en projectleider. Een korte tussenstap als beleidsmedewerker Mobiliteit bij de gemeente Altena liet hem realiseren dat het adviseurschap hem toch te lief is en dat zijn kracht toch echt vooral ligt bij de vakinhoud. Daarom is hij terug als verkeersplanoloog en projectleider.

Hans houdt zich in zijn dagelijkse werk bezig met advisering over mobiliteit in de breedste zin van het woord. Hij is dan ook op vele vlakken inzetbaar, onder andere bij nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen, verkeersonderzoeken, verkeersveiligheidsanalyses, herinrichtingsprojecten of lokale verkeersknelpunten. Zijn specialiteiten? Hij is verkeersveiligheidsauditor. Heeft kennis van Human Factors. En is daarnaast vaak data-gedreven, resulterend in goed onderbouwde adviezen met praktische cijfers en bijvoorbeeld Safety Performance Indicators.

Meer informatie? Neem dan contact op met Hans van Rijen via Hans.vanrijen@exante.nl. Of laat hier uw gegevens achter. Dan neemt hij contact met u op.

LinkedInEmailTwitterFacebookDeel